Hodnocení obchodu

4,9 491 hodnocení
5
471x
4
9x
3
1x
2
0x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jakub Kanta | 8.4.2024
Já si tam kupuju na dobírku a objednávám alespoň týden předem. Pravda, není to hned připraveno a odesláno jako jinde, ale do týdne mají vyřízeno a nikdy nebyl jiný problém. Fajn ceny, takže počkat si se vyplatí.
A Avatar autora AP | 15.2.2024
PODVOD. Objednal jsem zboží, které mi nikdy nebylo doručeno. Telefon nedostupný.
T Avatar autora Tomáš K. | 26.12.2023
JE TO PODVOD. Objednal jsem zboží, které mi nikdy nebylo doručeno a poslal jsem X emailů na které mi nebylo odpovězeno a nikdy mi nebyli vráceny peníze. Momentálně již řeším s PČR. Také nejsem jediný kdo byl tímto obchodem okraden.
MT Avatar autora Marek Tomec | 18.12.2023
Stále mi nevrátili peníze a nyní už ani nekomunikují. Chci zpět 2052 Kč.
JK Avatar autora Jakub Kanta | 14.12.2023
👍
MT Avatar autora Marek Tomec | 14.12.2023
!!!!! platba stále není navrácena. Nikdy více! Nedoporučuji !!!!
MT Avatar autora Marek Tomec | 30.11.2023
Dne 19.11.2023 jsem objednal a zaplatil. I přesto, že vše bylo skladem, ani za týden nejsou schopni vše připravit a tudíž jsem vše zrušil. Poté již žádná komunikace a platba stále není navrácena. Nikdy více! Nedoporučuji a už vůbec platit předem!
AL Avatar autora Ales Lipensky | 29.11.2023
Nikdy mi zboží nedodali. Je to SCAM!
JJ Avatar autora Jana Jantošová | 1.11.2023
SM Avatar autora Sabina Mittelbachová | 24.10.2023
Avatar autora Jakub Šilhavý | 18.10.2023
Za mě super domluva Obchod je dobře vidět a vše na správné adrese
JZ Avatar autora Jan Zeman | 26.9.2023
obchod ok.
Avatar autora Oldřiška Šleisová | 19.9.2023
MB Avatar autora Michal Bajzík | 16.8.2023
DS Avatar autora Dagmar Suchnová | 14.8.2023
JD Avatar autora Jiří Dongres | 7.8.2023
Super spokojenost
YK Avatar autora Yurii Kniaz | 14.7.2023
objednávka nedorazila celá, součásti nebyly odeslány, peníze nebyly vráceny, ignoroval jakékoli žádosti o spolupráci. nedoporučuji
G Avatar autora Gabriel (Administrátor) 19.7.2023
Dobrý den, mrzí nás Vaše recenze. Dle kontroly s Vámi kolega emailem po celou dobu komunikoval a celou záležitost s nedodáním části produktu s vámi vyřešil zasláním alternativního zboží, dle vašeho výběru.
JS Avatar autora Jan Scharfen | 11.7.2023
Avatar autora Jitka Škarvanová | 10.7.2023
OK
P Avatar autora Petr | 7.7.2023
Obchod jsem na uvedené adrese nenašel, takže spokojený nejsem.
G Avatar autora Gabriel (Administrátor) 19.7.2023
Dobrý den, děkujeme za upozornění a mrzí nás, že jste naši prodejnu nenašel. Dle kontroly je na našem webu adresa správně. Prověříme internetové vyhledavače a další spojené domény a stránky a budeme se snažit chybu co nejdříve napravit.